zondag 17 maart 2013

Twee maal uitstel

Vrijdag mochten we ons weer melden in het Sophia voor kuur nummer tien van de twaalf. Maar zoals we al verwacht hadden ging dit niet door, Floortje was wel niet neutropeen meer maar met trombo's van slechts 30 hebben we de ondergrens van 100 lang niet gehaald. En zouden we het ook heel eng gevonden hebben als de kuur toch door was gegaan, want dan ben je vervolgens een paar weken bang voor bloedingen. Dus het is goed zo. Weekje uitstel. Het voordeel is dat we nu een week lang een relatief sterke Floortje hebben die zich goed voelt en waar we ons even geen zorgen om hoeven te maken. En dat is ook wel eens heel lekker. Geen angst voor koorts of bloedingen. Zelfs het overgeven lijkt ineens minder te zijn, wat voor haar natuurlijk helemaal super is.

We hadden natuurlijk bij de poli gelijk even geinformeerd of zij nou wisten wanneer de clip voor Kika, waar Floortje dus hopelijk in voorkomt maar naast haar ook veel ons bekende dokters en zusters, op tv zou komen. Vanavond om kwart over zes, bij 1 vandaag. Ok, super! Dus ik ging gelijk enthousiast sms-jes rondsturen dat men wel klaar moest gaan zitten om dit te bekijken. En zo zaten wij ook klaar. Floortje voorop. En ja hoor, daar kwam het item. Beelden van de gangen in het Sophia, bekende plekken voor Floortje waar ze ook enthousiast op reageerde. Vervolgens praten, praten, praten. En toen.....was het klaar. Oeps. Floortje vroeg; Wanneer komt nou het liedje? Niet dus... En toen kwamen de tranen. Uitstel van een chemokuur is makkelijk te accepteren, maar uitstel van je tv-debuut, dat is een pittige teleurstelling. Arm kind. We weten nog steeds niet wanneer het nou wel uitgezonden wordt in de aanloop naar de live uitzending op 27 maart, en er is ook nog niks op youtube te vinden, dus het blijft spannend.

Verder is het geweldig om te zien dat de oproep om Noa en Floortje te sponsoren voor de Kikarun op 30 juni in Rotterdam zo goed aangeslagen is! Er is al heel veel geld binnen gekomen. En daar zijn we heel blij mee. Dank aan allen, echt. Het is zo enorm nodig. Sponsoren kan nog steeds!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten