vrijdag 14 juni 2013

Ze heeft het gehaald....alles is groen!



44 weken, 308 dagen, 1 operatie, 12 keer driedaagse chemo, 10 keer bestralen, vier tussentijdse opnames ivm koorts, ontelbare spuugbeurten. En dat al voor de tweede keer, na in 2011 ook al 8 maanden bezig te zijn geweest. Allemaal achter de rug. Gevochten heeft ze met dat kleine lijfje. Al die emoties en intense momenten, zowel negatief als positief. Nu mag ze feest vieren en aansterken. En wij met haar.

Wat ze niet heeft verloren; haar karaktertje. Nog even vrolijk, lief, optimistisch en grappig. Niks aan spontaniteit kwijtgeraakt. Altijd even open en verrassend en stoer. Een heerlijk meidje.



We zijn er nog niet, de uitslag van de CT-scan is er nog niet en er zullen nog vele controles volgen in de komende maanden en jaren. Het zal nog een tijd duren voordat we echt opgelucht adem halen. Sowieso moet ze weer leren eten zodat de sonde verwijderd kan worden, hopelijk over een paar weken. Ergens volgend jaar nog een operatie om de PortoCath te verwijderen.

Maar toch; voor nu zijn we klaar. Ze heeft het volbracht. Tijd om uit te puffen en te genieten. Tijd om aan de mentale verwerking te beginnen en een weg terug te vinden naar 'normaal' leven.

Komende week gaan we genieten van alles wat Villa Pardoes ons te bieden heeft. De timing is perfect.

Alles is eindelijk groen!!!!

1 opmerking:

  1. Groen is de allermooiste kleur die er is vandaag!

    berichtje van Veerle voor Floortje:
    lieve floortje ik vind het heeeeeeeeeeeeeeel erg fijn dat je klaar bend met de gemoos en veel plezier in de Efteling en je moet naar assepoester gaan wand dat vind ik het mooiste en leukste


    groetjes veerle

    BeantwoordenVerwijderen